This website requires Javascript for some parts to function propertly. Your experience may vary.

Onze missie | Een uniek sportprogramma voor vrouwen | Mom In Balance
Mom In Balance

Om oss


Vår vision och uppdrag är att hjälpa så många kvinnor, mammor och blivande mammor som möjligt att hitta en träningsrutin, en balans och ett positivt nätverk. För låt oss vara ärliga, det är inte alltid helt enkelt med familj, vänner och jobb, det är en utmaning att hitta en balans. Om du känner dig fysiskt och psykiskt i balans så blir det lättare att göra bra val, fokusera på dina uppgifter och njuta av din familj och egentid.


Vårt uppdrag


“VI INSPIRERAR KVINNOR RUNTOM HELA VÄRLDEN, ATT VARA STARKA OCH HÄLSOSAMMA, ATT BLI SIN BÄSTA VERSION. VI TROR PÅ EN POSITIV OCH PERSONLIGT FÖRHÅLLNINGSSÄTT. VI KOMMER GÖRA VÅRT BÄSTA. ALLTID”

Hur det började


Möt vår grundare: Esther van Diepen. Mamma till fyra barn, framgångsrik entreprenör och en super atlet. Tillsammans med sin man och barn bodde Esther i New York och blev presenterad för träningsprogram som vände sig till blivande mammor. Det var då idén till Mom in Balance föddes. Tillsamman med flera experter, lade hon grunden för vårt unika träningsprogram. 2008 flyttade Esther tillbaka till Nederländerna och lanserande programmet… resten är historia.

Mom in Balance


Vi erbjuder utomhusträning för dig som väntar barn, säker träning efter din förlossning samt HIIT helkroppsträning för alla kvinnor. Vår träning hjälper dig att bli starkare, och öka din fysiska förmåga. Vår träning ger dig också mer energi och positivt tankesätt. Forskning visar att träning är mer än bara fysisk aktivitet. Träning gör oss mer sociala, mer självsäkra och det är lättare att fokusera. Precis vad du behöver under första året som mamma, och genom livet. Du kommer kunna hantera utmaningar och ha en bra balans genom att träna. 

Vi har mer än 10 års erfarenhet, I Sverige hittar du oss i fina parker runtom i Stockholm.

Träningsprogram


Mom in Balance’s alla träningsprogram är skräddarsydda för kvinnor genom hela livet. Genom en graviditet, en säker återhämtning efter en förlossning och för en bra balans genom hela livet. Våra träningspass är utformade i samarbete med gynekologer och bäckenbotten-terapeuter som är specialister inom sitt område, allt för att skräddarsy träning för dig som väntar barn, återhämtning efter förlossning samt för kvinnokroppen genom hela livet.

  • Utomhus året runt! 

  • Funktionell helkroppsträning speciellt utformad den gravida kroppen samt återhämtningen efter en förlossning. Vi har extra fokus på en stark rygg och stabilitet i bäckenbotten. 

  • Medvetenhet samt kunskap om återhämtning av bäckenbottenmuskulaturen. 

  • Förbättra din fysiska förmåga med kondition och styrkeövningar.

  • Träffa andra mammor/kvinnor i ditt närområde som befinner sig i samma fas i livet.

Du kan bli medlem genom att välja ett flexibelt månadsmedlemskap, ett 6 månaders medlemskap, ett 12 månaders medlemskap eller klippkort. Med 6 eller 12 månaders medlemskap kan välja vilken typ av medlemskap du vill starta med (gravid, mammaträning eller Mpower) samt enkelt byta under tiden till ett annat. Anmäl dig nu!