This website requires Javascript for some parts to function propertly. Your experience may vary.

Mamma | Mom In Balance
Mom In Balance

Mamma
Träning


Äntligen, bebisen är här! Vår mammaträning ser till att du får en återhämtning som är ansvarsfull och 100% anpassad till dig som individ. Du kan börja träna tillsammans med oss efter 6 veckor efter din förlossning. Träffa andra mammor som bor nära dig och kom tillbaka till ditt starkaste jag, samtidigt som du får frisk luft! Vi ser till att du får ny energi och bygger upp styrkan och konditionen igen.

Bli medlem nu Boka prova på pass

Ett första steg till ditt starkaste jag


Vår mammaträning är framtagen tillsammans med gynekologer och bäckenbottenterapeuter. Alla våra tränare är experter, utbildade internt för att säkerställa att du kan träna och utföra övningar på ett säkert sätt. Du kan vara med på vår träning oavsett tidigare erfarenhet.

Vår mammaträning:


  • Ditt första steg till en starkare kropp

  • Fokuserar vi på core och bäckenbottenträning

  • Du kommer känna dig fysiskt starkare och få mer energi

  • Träffa andra mammor i ditt område och dela erfarenheter

*Vi rekommenderar att du uppsöker barnmorska eller gynekolog för ett återbesök, detta gäller både för vaginal förlossning och kejsarsnitt.

Recensioner


TACK Mom in Balance. Jag uppskattar verkligen träningen med er och känner att jag har 100% kontroll över min kropp. Träningarna har verkligen inspirerat mig och det känns så tryggt att träna tillsammans med er.

Johanna

Mammaträningen har verkligen hjälpt mig att återfå min styrka och kondition. Tränaren är fokuserad och hjälpsamma, dom förstår verkligen vad kroppen går igenom efter en förlossning. Jag kan verkligen rekommendera Mom in Balance.

Emelie

Bli medlem nu!


Se medlemskap och priser här.