This website requires Javascript for some parts to function propertly. Your experience may vary.

Sekretesspolicy | Mom In Balance
Mom In Balance

EVERYTHING ABOUT THE NEW PORTAL

Läs mer

Sekretesspolicy


Last update: January 2022

Vi på Mom in Balance respekterar din integritet och personliga utrymme, men ibland behöver vi personlig information så du kan använda dig av vår hemsida, webbshop, portal och tjänster. I denna sekretesspolicy kommer vi förklara vilken personlig information som vi behöver och sparar, skydda och bearbeta. 

Vi säkerställer att vi inte kommer spara personlig information längre än nödvändigt. Personlig information gäller den information som kan identifiera dig.


Vem är ansvarig för att behandla din personliga information?


Mom in Balance B.V. (registrerad hos Nederländska COC med registreringsnummer 60322799) är ansvarig är behandlingen av din personliga information som är beskriven under sekretesspolicyn. Du når dem på info@mominbalance.nl

Ditt tillstånd


När du anmäler medlemskap eller när du bekräftar köp i vår webbshop ger du Mom in Balance tillåtelse att behandla dina uppgifter. Vi kan lagra dina personlig uppgifter i olika ögonblick. Tex, när du besöker Mom in Balances hemsida, använder medlems portalen, betalar i vår webbshop, använder våra tjänster eller när du kontaktar oss. Om du önskar att inte dela dina personliga uppgifter med oss, så kommer vi inte ha möjlighet att slutföra betalningar, leverera ditt köp. Därmed, är det inte möjligt att ta del av våra träningar och tjänster. Vi kommer bara bearbeta dina personliga uppgifter med ditt samtycke.

Under en ålder av 16 år


Om du är yngre än 16 år, behöver vi din/dina vårdnadshavare tillstånd att använda våra tjänster.


Vilken data samlar vi in och hur använder vi din data?


För att kunna använda våra tjänster behöver vi följande information:

  • Ditt Namn, så vi och din/dina tränare vet vem du är

  • Ditt födelsedatum, så tränaren vet din ålder

  • Din adress, detta står noterat på din faktura

  • Din hemstad, detta är noterat på din faktura

  • Ditt telefonnummer, för att vi ska kunna nå dig för frågor eller meddela förändringar

  • Din email adress, för att vi ska kunna nå dig samt att du kan logga in i vår medlemsportal

  • Dina kortuppgifter, så vi kan debitera för ditt medlemskap och köp

  • Ditt beräknade födelsedatum, för att vi ska kunna garantera att ditt medlemskap pausas automatiskt och för våra tränare skall veta vart i din graviditet du befinner dig.

  • Du kan lägga till information gällande din hälsa som du anser är av vikt för tränarna att ha kännedom om, detta kommer att sparas och delas med tränarna.

Medlemskonto


I ditt medlemskonto är ditt namn synligt för andra medlemmar i de klasser som du har anmält dig till. Du kan dela information om dig själv samt ladda upp ett foto. Du kan alltid radera denna information, och all information kommer raderas när du avslutar ditt medlemskap. Om du önskar att ditt namn inte är synligt för andra medlemmar ber vi dig att skicka ett mail till stockholm@mominbalance.se Då ser vi givetvis till att du är anonym.

Marknadsundersökning


Ibland behöver vi information för marknadsundersökning. Vi kommer att använda den informationen anonymt. Vi kommer inte att dela dina svar med externa parter eller publicera det offentligt.

Nyhetsbrev


För att kunna informera dig om kampanjer, rabatter och andra nyheter så skickar vi ut vårt nyhetsbrev. Vi använder oss av ett opt-in system, vilket betyder att du kan avregistrera dig från vårt nyhetsbrev.

Webbshop order


För att kunna lägga en order behöver vi ditt namn, email adress, leveransadress samt betaluppgifter. Vi kommer att registrera, spara och behandla din information korrekt samt så effektivt vi kan. Vid behov kan vi även använda din information som en efterföljande garanti. När vi behandlar din order är inga tjänsteleverantörer inblandade.

Security


We work hard to protect your personal data from unauthorized or unlawful access, alteration, disclosure, use or destruction. That way, unauthorized persons do not have access to your data. 

  • Secure network connections with Secure Socket Layer (SSL) technology or a technology that is similar to SSL

  • The access to the data is limited to the persons that need the data

  • All employees and trainers sign confidentiality agreements and we have NDAs with third parties

With whom do we share your personal data?


Processors

We may share your personal data with others. In a data processing agreement, we shall agree with those parties that they shall use your data carefully and they shall only receive the data that is relevant for their services. These parties use your data in accordance with our instructions and not for their own purposes. We can share your data for example with our administration software provider B.O.S.S., our web developer Bluefield, our payment processors like Stripe and our Banks. They will take care of the storage of the data and the correct processing of membership payments.


Transfer

We will only process your data within the European Union. We will only process your data outside of the European Union if the country has an effective protection level for your data. We will never transfer your data to other countries or other parties then described above.


Links

You may find advertising or other content on our Website and in our App that links to other websites. We do not control the content on these websites and are not responsible for the content or the privacy protection of these websites. We advise you to read the privacy policies of those websites.

Cookies


Cookies are little (text)files which are stored on your computer. Your web browser stores these cookies when you visit our Website. These cookies will be retrieved when you visit our website again. This allows our Website to recognise you as a previous visitor.

We may use cookies to improve your user experience on our Website. Cookies are essential for the operation of our Website, make sure that you can visit our Website safely and track bugs and errors at our Website.

By storing cookies we make sure that:

  • Your items are kept in the shopping cart

  • You are logged in and be able to shop without hindrance

  • You shop safely at Mom in Balance

  • You are able to read and write reviews

  • The Website works efficiently

  • We are able to track bugs, errors and abuse on our Website

  • We can test improvements

  • We can advise you based on your former views and/or purchases

  • You can share items via social media such as Facebook and Google

  • You receive complete local information

 

You can change your cookie settings in your browser if you don't want cookies to be sent to your device. We will not save cookies if you visit our Website. Please note that some Website features or services of our Website may not function properly without cookies.

Modifications to this privacy policy


We may update our privacy policy from time to time. When we change this privacy policy in a significant way, we will post a notification on our Website and our App along with the updated privacy policy. We also inform users that are registered with an email address in case of any significate moderation. If you are not registered as a user we advise you to visit the Website and this policy regularly.

Your rights


The data we collect is personal. Therefore, you have the following rights:

  • You may request access to the personal data we process about you;

  • You may request us to correct, update, shield or delete your personal information in our records;

  • You may request a copy of the personal data we have processed about you. We can - on your request - send this copy to another party, so you don't have to send the data yourself;

  • You may file a complaint against processing your data;

  • You may file a complaint to the Dutch Data Protection Authority (Autoriteit Persoonsgegevens), if you are under the impression that we process your data unlawfully;

  • You may always withdraw your consent to process your data. We cannot process your data from the moment you withdraw your consent.

     

Should you have further questions regarding this privacy policy, please contact us at info@mominbalance.nl

Registrera dig för nyehtsbrev

Bli inspirerad!

Få vårt insprerande nyhetsbrev med rabattkoder speciellt utvalda för dig. Läs vår sekretesspolicy för att se hur vi använder din information