This website requires Javascript for some parts to function propertly. Your experience may vary.

Workouts voor zwangere vrouwen | Mom In Balance
Mom In Balance

Gravid
Träning


Träna under tiden du väntar barn? Absolut!! Att träna under graviditeten är inte bara bra för dig utan även för din bebis. Vår gravidträning är ett special utvecklat program för att hjälpa dig att känna dig stark, energisk och glad genom hela graviditeten.

Bli medlem nu Boka prova på pass

All träning sker tillsammans med certifierade tränare


Vår utomhusträning är framtagen tillsammans med gynekologer och bäckenbottenterapeuter. Vi erbjuder specialanpassad träning för dig och den gravida kroppen. Vi på Mom in Balance vidareutbildar våra tränare på en regelbunden basis. Vi har ett eget utbildningsteam som ser till att vi kan och vet den senaste forskningen. Vi ser till att du träna på ett ansvarsfullt sätt anpassat utefter dina förutsättningar.


Vår gravidträning:

  • Du kommer känna dig starkare fysiskt och psykiskt. Mindre gravid gravidbesvär.

  • Du ger dig själv de bästa förutsättningar inför din förlossning, och återhämtningen efter

  • Tid för dig själv och frisk luft

  • Träffa andra som väntar barn och skapa nya kontakter

Genom hela graviditeten


Du kan självklart börja träna med oss närsomhelst under din graviditet, oavsett vad du har för tidigare erfarenhet av träning. Vårt unika program gör det möjligt att träna hela vägen fram till ditt BF. Naturligtvis tar vi alltid hänsyn till dina personliga behov och önskemål under träningspassen. När du har fått välkomna din bebis till världen finns vi här för din mammaträning och hjälper dig tillbaka med en säker återhämtning.

 

Vill du veta mer? Se filmen om vår gravidträning.

Recensioner


Mom in Balance gravidträning har gjort det möjligt för mig att hålla mig aktiv under min graviditet. Träningen har dessutom gett mig verktyg att stärka kroppen på nya sätt i takt med att den förändras, vilket gjort att jag kunnat behålla mycket av min ursprungliga träning även nu.

Karin

Att träna under min graviditet har hjälpt mig enormt mycket. Jag trodde inte man kunde känna sig så stark som jag gör under en graviditet. Jag är så tacksam att jag hittade Mom in Balance

Jennifer

Bli medlem nu!


Se medlemskap och priser här.