This website requires Javascript for some parts to function propertly. Your experience may vary.

MpowerNext Workout - NEXT level vitality! | Mom In Balance
Mom In Balance

MpowerNext
Träning


MpowerNext är träningsprogram som är utvecklad för kvinnor över 40 år. Målinriktad träning som hjälper dig till en stark kropp. Genom vår träning hjälper du kroppen att förbereda sig inför klimakteriet genom att att reglera hormonbalansen. MpowerNext’s träningsupplägg blandar styrka, kondition och rörlighetsövningar. Utmana dig själv på din nivå tillsammans med likasinnade kvinnor.

Bli medlem nu Boka prova på pass

Bli din bästa version!


Hormonella förändringar till trots så känner många kvinnor sig starkare än någonsin under denna period i livet. För att bibehålla det kan en uppdatering av sin träningsrutin vara på sin plats. Våra fantastiskt kunniga tränare vet precis vad din kropp behöver.

 

Genom att göra små justeringar i din träning, kan du nå nya nivåer. Vi tycker om att utmana och lovar att du efter träningen kommer känna dig fantastisk.

Med vår MpowerNext träning kommer du:


  • Känna dig stark och full av energi

  • Hjälpa kroppen att reglera hormonbalansen

  • Förebygga skador

  • Lär känna din kropp och ta fram ditt bästa jag! 

Hitta din träningsrutin tillsammans med oss


Finns det verkligen ett träningsupplägg som passar alla? JA, Självklart! Forskning visar att det att du behöver ett år, i genomsnitt, för att bygga upp en träningsrutin som passar för dig. Desto längre du kan hålla dig till din träningsrutin, desto enklare kommer det bli att fortsätta och när du märker att du blir starkare och snabbare, då blir det roligare blir det att fortsätta.

Bli medlem nu!


Se medlemskap och priser här.