This website requires Javascript for some parts to function propertly. Your experience may vary.

Mpower Workout | Mom In Balance
Mom In Balance

Mpower
Träning


Mpower är vår grymma högintensiva träning, där vi kombinerar utmaningar och har kul samtidigt! Våra erfarna tränare hjälper dig att bygga upp styrka, både fysiskt och mentalt. Vi hjälper dig förbättra din kondition och spänst. Ett grymt träningsupplägg som ger dig allt du behöver för att klara av jobb, familj och vardagsbestyr. 

Bli medlem nu Boka prova på pass

Vi utmanar dig!


Vår helkroppsträning blandar styrka, kondition och högintensiva övningar (HIT). Vi jobbar på individnivå för att du ska få precis den utmaning som du behöver. Är du redo för att ta reda på hur långt du kan nå?

Vår Mpower träning:


  • Du känner dig starkare både fysiskt och mentalt.

  • En perfekt kombination av styrka, kondition och HIT

  • Du får möjlighet att utveckla ditt personliga mål

  • Bästa förutsättningarna för att klara av vardagen, familj och jobb

Hitta din träningsrutin tillsammans med oss


Finns det verkligen ett träningsupplägg som passar alla? JA, Självklart! Forskning visar att det att du behöver ett år, i genomsnitt, för att bygga upp en träningsrutin som passar för dig. Desto längre du kan hålla dig till din träningsrutin, desto enklare kommer det bli att fortsätta och när du märker att du blir starkare och snabbare, då blir det roligare blir det att fortsätta.

 

Vill du veta mer? Titta på filmen om vår Mpower träning.

Are you ready for Mpower?


Vi rekommenderar att du väntar 5 månader efter en förlossning innan du börjar i vår Mpower träning. Naturligtvis så anpassar vi alltid träningen utefter dina behov.

Recensioner


Mom in balance har inte bara givit mig självförtroendet att hitta tillbaka till en stark kropp där jag såg det som mest omöjligt, jag har också funnit ett sammanhang av pepp, skratt och ömsesidiga erfarenheter. Jag kommer för träningen men lämnar alltid med ett leende och en känsla av en härlig kväll med vänner.

Helena

Träna utomhus 2 gånger i veckan ger mig så mycket energi. Jag blir utmanad på min nivån och jag kan äntligen springa 5K. Jag är så nöjd med både träningen och tränarna.

Linda

Bli medlem nu!


Se medlemskap och priser här.