This website requires Javascript for some parts to function propertly. Your experience may vary.

Vragen | Onze FAQ helpt je met alle vragen over Mom in Balance | Mom In Balance
Mom In Balance

FAQ


 • Kontokort/kreditkort

  Betlaning görs med kontokort/kreditkort och månadsavgiften debiteras i förskott. När ditt medlemskap börjar betalar du hela månadsavgiften för den kommande månaden. Ett exempel: Om du börjar den 7:e Februari löper månadsavgiften från den 7:e till den 7:e i nästa månad.


  Ändra dina kortuppgifter

  Du kan enkelt ändra dina uppgifter via ditt medlemskonto  Pausa betalning efter förlossning eller skada

  Betalningar kommer att (temporärt) pausas om ditt medlemskap är under paus efter din förlossning eller om du har en skada. 

  Payments will be (temporarily) paused if your membership is put on hold during your maternity period or if you are injured. Kortbetalningen kommer att återupptas så snart ditt medlemskap är aktivt igen. De delar av månaden som du har betalat för kommer att avräknas.


  Efter att 6 veckor har passerat efter ditt förlossningsdatum, kommer ditt mammatränings medlemskap (om du inte angett annat) att automatiskt starta i gång igen. Om du inte har ändrat ditt förlossningsdatum via ditt medlemskonto, kommer vi beräkna återaktiveringen efter det datum som du har angett.

Registrera dig för nyehtsbrev

Bli inspirerad!

Få vårt insprerande nyhetsbrev med rabattkoder speciellt utvalda för dig. Läs vår sekretesspolicy för att se hur vi använder din information