This website requires Javascript for some parts to function propertly. Your experience may vary.

Vragen | Onze FAQ helpt je met alle vragen over Mom in Balance | Mom In Balance
Mom In Balance

FAQ


 • Du kan ange önskad träningsdag(ar) och tid(er) när du registrerar ditt medlemskap. Du läggs till i lista, skulle du vilja lägga till fler träningspass så gör du det via ditt medlemskonto. Gå igenom följande steg för att schemalägga dina träningspass:

  • Sök efter det träningspass du önskar gå på under ”mitt schema” i ditt medlemskonto

  • Du kan använda filter för att snabbare hitta det träningspass du söker.

  • Träningspassen är listade i kronologisk ordning

  • När du har hittat ditt träningspass trycker du på ”Sign up”


  Ändra fasta träningspass

  Följ stegen ovan

  • Klicka på knappen ”sign up” och en ruta ”regular workout” syns. Denna kan du klicka i för att ändra till en ny fast dag i veckan. 


  Med medlemskapet en gång i veckan kan du ha ett fast träningspass per vecka. Med medlemskapet obegränsad kan du ha två fasta träningspass per vecka, men kan givetvis anmäla dig för fler träningspass om du önskar.


  Frånvaro

  Självklart kan det finnas tillfällen när man inte har möjlighet att delta på sitt träningspass. Vi uppskattar verkligen om du då avbokar ditt träningspass. Du avbokar enkelt via ditt medlemskonto. Med medlemskapet en gång i veckan får du en credit som du kan använda för att ta igen missad träning (avboka senast en timme innan klassens start)

  Du kan spara upp till 4 credits. Du kan läsa mer om credits under ”credits”


  Boka extra träningspass

  Medlemskapet en gång i veckan tillåter dig att boka in extra träningspass om du har credits i din profil (LINK) Med det medlemskape obegärnsad kan du boka så många extra träningspass du vill. Följ stegen under ”Scheduling workouts” för att boka in fler träningspass. Du kan boka träningspass 4 veckor i förväg (utöver dina ordinarie)

Registrera dig för nyehtsbrev

Bli inspirerad!

Få vårt insprerande nyhetsbrev med rabattkoder speciellt utvalda för dig. Läs vår sekretesspolicy för att se hur vi använder din information